Diversen

ROLL ON flesjes 

NEUSINHALATOR

THEEBLOEMEN

roll on - LK Products - navulflesje - Japanisches Pflanzenöl - Japanse olie

Verkrijgbaar in 5 en 10 ml

Blauw vinkje.png
Blauw vinkje.png
Blauw vinkje.png
Blauw vinkje.png
Blauw vinkje.png

rollen op je huid

geen handen wassen

handig in de sport-/handtas

altijd binnen handbereik 

Waarvoor kun je de inhalator gebruiken?

  • Neusverkoudheid of griep.

  • Luchtwegproblemen.

  • Als anti-stress stift. 

  • Een snelle oppepper bij vermoeidheid.

  • Hooikoorts of allergie voor de opgezette slijmvliezen.

  • Bij het studeren en examens om je geest te stimuleren.

Deze theebloemen, bloeiende thee zijn een prachtige bekroning van elke high tea party en zeer gewild als cadeau.  Een feest op tafel, een aangename fijne smaak, helemaal natuurlijk, zonder kunstmatige toevoegingen. De theebloemen worden met de hand gemaakt. 

 

De eetbare bloemen welke gebruikt worden in de kunststukjes zijn Jasmijn, Kogelamarant, Daglelie, Goudsbloem, Anjer, Osmanthusbloem, Chrysant, en Lavendel.

De Yin Yang olie inhaleren, druppelen of insmeren.

EN vanaf nu hebben wij in ons assortiment een roll on flesje van 5 en 10 ml. Handig om op je spieren, gewrichten of bijvoorbeeld een insectenbeet te rollen zonder je handen te hoeven wassen.

Je kunt kiezen uit twee verschillende mogelijkheden namelijk 1 flesje gevuld met Yin Yang Japanisches Pflanzenöl of 1 leeg flesje zodat je bij een 50 of 100 ml fles zelf jouw Roll On 5 of 10 ml flesje kunt vullen. 

theebloem - theebloemen - LK Products - wellness - cadeau - kadotip - moederdag - wellness - blooming tea

Alle theebloemen zijn individueel verpakt, luchtdicht geseald en gelabeld: Zonder kunstmatige toevoegingen en goed voor ± 2 liter thee!

 

De ‘blooming tea’ is handgemaakt uit topkwaliteit groene of zwarte (=rode) theeblaadjes, samengebonden met in het hart een bloem. Het balletje ontvouwt zich met water tot een prachtig theeboeket. Heel romantisch en smaakvol. In een glazen pot of grote theekop.

nasal inhaler-transp.jpg

Druppel 10-15 druppels Japanisches Pflanzenöl op de wattenstick en plaats deze in de inhalator. Sluit de inhalator met de dop.