06-1640 2301

  • Actief Fit en Vitaal
  • Linked-in

© 2020 /LK Products/Alle rechten voorbehouden.

Japanse plantenolie

(Japanisches Pflanzenöl)

Spieren

Verkoudheid

Gewrichten

Luchtwegen

Stress

Hoofdpijn/migraine

Hooikoorts

Vermoeidheid

Bij (top)sport om de hersteltijd te verkorten.

Insectenwerend

Zweetvoeten

Frisse geur met aromatherapeutische werking

En nog veel meer zie A t/m Z lijst

Japanisches Pflanzenöl - Japanse plantenolie - LK Products

WILDE JAPANSE VULKAANMUNT

De Japanse olie is een 100% zuiver destillaat van de wilde Japanse vulkaanmunt. Deze muntsoort groeit uitsluitend op vulkanische bodem en is daardoor uniek in zijn soort. De olie staat bekend om zijn ongeëvenaarde intense geur, de uitzonderlijk krachtige uitwerking, hoogwaardige kwaliteit en bruikbaar voor vele doeleinden.

"ANTIBACTERIEEL, SLIJMOPLOSSEND, FRISSE ADEM, JEUKSTILLEND, ACTIVEERT & ONTSPANT"

De plant wordt maar 7 tot 12 cm hoog met hele kleine bladeren. Om één liter van deze olie te winnen, wordt ongeveer 45 kilo vers en met veel zorg geselecteerde geoogste planten in een zeer zacht proces gedestilleerd.

Best of nature oliën bevatten geen alcohol, kleurstoffen of kunstmatige aroma’s, zonder conserveringsmiddelen, kamfer en chlorofyl. 

De olie werkt als ze in de bloedsomloop dringt met een goede dieptewarmte werking bijvoorbeeld door inhalatie via de longen, bij het baden, massages, voor- tijdens en na het sporten, kompressen of sauna.

 

Sinds september 2010 zijn wij importeur van de Benelux. De productie van deze plantaardige destillaten gaat volgens originele exclusieve recepten. Wij leveren aan particulieren en wederverkopers.

8 JAAR ERVARING GEBUNDELD

De Yin Yang oliën van Best of Nature zijn zeer veelzijdig.

In de A t/m Z lijst vind je een handige tabel met allerlei toepassingen waarbij de Yin Yang oliën veel baat hebben. Onze vaste klanten zorgen ervoor dat deze tabel regelmatig wordt aangevuld met hun persoonlijke ervaringen. En als wij jou als gebruiker mogen begroeten, horen we dan ook graag wat je van onze producten vindt.

NIEUW ROLL-ON FLESJES 5 en 10 ml

rollen op je huid - geen handen wassen

 handig in je sport-/handtas - altijd binnen handbereik 

wellness - ontspanning - spieren - gewrichten - luchtwegen - sporten - Japanisches Pflanzenol - Japanse olie - roll on - LK Products

De Yin Yang olie inhaleren, druppelen of insmeren.

EN vanaf nu hebben wij in ons assortiment een roll on flesje van 5 en 10 ml. Handig om op je spieren, gewrichten of bijvoorbeeld een insectenbeet te rollen zonder je handen te hoeven wassen.

Je kunt kiezen uit twee verschillende mogelijkheden namelijk 1 flesje gevuld met Yin Yang Japanisches Pflanzenöl of 1 leeg flesje zodat je bij een 50 of 100 ml fles zelf jouw Roll On 5 of 10 ml flesje kunt vullen. 

NIEUW NEUSINHALER

inhaleren - geen handen wassen

 handig in je sport-/handtas - altijd binnen handbereik 

Waarvoor kan je de inhalator gebruiken?

Om hooikoorts of allergie irritatie te verminderen en de slijmvliezen ontlasten. Als anti stress stift, voor ontspanning. Om je neus vrij te maken bij verkoudheid of griepAls een snelle oppepper bij vermoeidheid. Bij het studeren en bij examens om je geest te stimuleren.

Druppel 10-15 druppels Japanisches Pflanzenöl op de wattenstick en plaats deze in de inhalator.

Sluit de inhalator met de dop.

massage - wellness - Japanisches Pflanzenöl - Japanse olie - LK Products
spierproblemen - gewrichtsprobemen - Japanisches Pflanzenöl - Japanse olie - LK Products - spieren - gewrichten
ontspanning - wellness - spieren - luchtwegen - Japanisches Pflanzenöl - Japanse olie - LK Products
topsport - sporten - spieren - blessures - spierprobemen - verkorten hersteltijd - Japanisches Pflanzenöl - Japanse olie - LK Products
sauna - wellness - Japanisches Pflanzenöl - Japanse olie - LK Producs

HOE GEBRUIKEN ONZE KLANTEN DE OLIE:

Inhalatie

Bij verkoudheid, griep ofwel bij problemen die met de neus, de bijholtes en de borst in verbinding staan. Je druppelt de olie (een paar druppels) in kokend water en inhaleert de dampen. De olie kun je ook op een zakdoek druppelen en diep inademen. Of inhaleren met het roll-on flesje.

Hoofdpijn/migraine

Een paar druppels op de vinger en daarmee de slapen lichtjes inwrijven.

Aromatische baden/sauna

Voeg 5-8 druppels olie toe in het badwater, werkt ontspannend maar ook verfrissend. Saunagebruik: 5 druppels (of naar behoefte) op 1 liter water.

(Top)Sport/therapie

Voor het losmaken en ontspannen van de spieren voor, tijdens en na sportieve prestaties (zie massage). Zeer geliefd onder (top)sporters als prestatieverhogend middel. Ook inzetbaar bij masseurs, fysiotherapeuten, acupuncturisten en voetreflextherapeuten.

Massage

Bij de massage wordt de olie direct via het huidoppervlak van het lichaam opgenomen. Voor een optimale werking: Laat de olie tot 8 uur in het lichaam trekken zodat alle werkstoffen door het lichaam geabsorbeerd kunnen worden. Op 10 ml massageolie 5 druppels Japanse plantenolie toevoegen. Bij zeer vastzittende spieren na de massage de olie puur op deze spier(en) aanbrengen. Vervolgens bij voorkeur de spier(en) afdekken met bijvoorbeeld kleding.

Kompressen

Bij kneuzing, verstuiking en verrekking: De olie puur op de plek aanbrengen, vervolgens afdekken met bijvoorbeeld kleding. Bij krampen en pijn: Vul een kom met heet water, voeg enkele druppels olie toe en dompel een katoenen doek in de vloeistof. Wring deze zachtjes uit en leg de doek op de betreffende plek. Na 10-15 minuten vernieuwen.

Frisse adem

Mondwater: Enkele druppels in een glas water. Regelmatig ’s ochtends en ’s avonds gorgelen, de adem blijft aanhoudend fris. De olie kan bij ontstekend tandvlees werken als ontstekingsremmer. Maximaal 5 x per dag de olie innemen!

Voetverzorging

Bij een zware inspanning, branderig gevoel of zweetvoeten. Na elk voetbad met enkele druppels de voeten, enkels en tussen de tenen masseren. Draag vervolgens sokken op een vloer bewerkt met plastic. 

Hooikoorts

Een aantal druppels of rollen met het roll-on flesje op een zakdoek en de olie inhaleren.

Insectenwerend
De olie is zeer geliefd als insectenwerend middel. De klanten noemen het een wonderolie tegen de jeuk van de processierups. Een paar druppels op een zakdoek nabij het kussen of besprenkel het dekbed met de olie. NIEUW is onze Roll-On fles; rol de olie op een aantal plekken op de huid of op een insectenbeet. Door de roll-on hoef je jouw handen niet te wassen.

Frisse geur/lucht
Zorgt voor een heerlijke frisse geur in huis, kantoor- of wellness ruimte en heeft een aroma therapeutische werking. TIPS: Een paar druppels (of naar behoefte) in een aroma diffuser, schoenen, kasten, auto(mat), stofzuigerzak, wasdroger (handdoeken) en hotelkamer. 
Verkrijgbaar in:

  10 ml fles bevat   300 druppels olie

  10 ml fles Roll-On bevat 300 druppels olie

  30 ml fles bevat   900 druppels olie 
  50 ml fles bevat 1500 druppels olie
100 ml fles bevat 3000 druppels olie

LET OP!

Niet geschikt voor zuigelingen/baby’s en peuters ofwel buiten bereik van kinderen bewaren. Vermijd contact met de ogen, gezicht en slijmvliezen. Was altijd je handen na gebruik. Niet bewaren boven de 25 ºC en bescherm de olie tegen licht.

 

Best of Nature producten worden onder licentie in Oostenrijk geproduceerd. In de laatste 12 jaar heeft de verkoop zich uitgebreid in meer dan 20 landen. De productie van deze 100% natuurlijke plantaardige destillaten zijn volgens originele recepten. Van elke partij voert de leverancier een kwaliteitscontrole uit. Dit garandeert de beste kwaliteit en absolute zuiverheid van deze unieke Yin Yang producten.

 

Het zijn homeopathische geneesmiddelen, de toepassing is uitsluitend gebaseerd op de homeopathie.

wellness - ontspanning - spieren - gewrichten - luchtwegen - sporten - Japanisches Pflanzenol - Japanse olie - LK Products