top of page
Blauw vinkje.png
lk-products-jojoba-olie-basisolie-sudkalifornisches-flussiges-gold-edelsteen-3.jpg
Bestseller-logo-Scherer.png

Jojoba olie

(Südkalifornisches flüssiges Gold)

EERSTE KOUDE PERSING en ONGERAFFINEERD

ook ingezet bij de homeopathische branche

blauw vinkje png.png
blauw vinkje png.png
blauw vinkje png.png
blauw vinkje png.png
blauw vinkje png.png
blauw vinkje png.png
blauw vinkje png.png
blauw vinkje png.png
blauw vinkje png.png
blauw vinkje png.png
blauw vinkje png.png
blauw vinkje png.png

Huid- & gezichtsverzorging

Babylotion

Haarverzorging

Baardverzorging

Als lotion voor na het scheren

Basisolie voor aromatherapie

Massageolie

Make-up remover, lippenbalsem

Aftersun

Verkoudheid & oorpijn

Hoofdpijn & stress

En nog veel meer zie A t/m Z lijst 

lk-products-jojoba-olie-benen-huid-skin.jpeg

De Yin Yang Jojoba Olie van Best of Nature staat bekend om zijn uitzonderlijk krachtige uitwerking op de huid en hoogwaardige kwaliteit.

Ook bedrijven die homeopathische middelen produceren, kiezen voor onze exclusieve Jojoba Olie. 

VOOR ELK HUIDTYPE GESCHIKT

De Südkalifornisches flüssiges Gold wordt ingezet voor meer dan 25 toepassingen! Je bespaart op veel minder aankopen van diverse producten en je draagt ook een steentje bij aan een beter milieu. 

 ANTI-AGING

KALMEERT & VERZACHT

VERMINDERT VOCHTVERLIES

BEVORDERING VAN NIEUWE HUIDCELLEN

Omdat de consistentie sterk lijkt op die van menselijk huidvet, wordt deze olie met een lage viscositeit diep in de huid opgenomen, hydrateert en vitaliseert de huid voor een lange tijd. De Yin Yang olie is ontstekingsremmend en heeft veel natuurlijke anti-aging eigenschappen. 

Südkalifornisches flüssiges gold - jojoba olie - huidverzorging - gezichtsverzorging - haarverzorging - allergie - massage - babyolie - baby
lk-products-jojoba-olie-mengen-etherische-olie.jpg

VITAMINEN & MINERALEN

Onze olie bevat de belangrijkste vitaminen en mineralen voor de huid waaronder aminozuren, vitamine A en E. 

MENGEN MET ETHERISCHE OLIËN

Ook is onze Jojoba Olie zeer geschikt te mengen met etherische oliën, deze wordt na verloop van tijd niet troebel.  De mengverhouding is 2,5 ml jojoba olie met 1 druppel etherische olie (2%). Voor gezichtsolie halveer dan naar 1%. Wees extra voorzichtig bij kinderen, begin met 2 druppels op 30 ml Jojoba olie. Het hangt ook af van de sterkte en kwaliteit van de etherische olie.

ONZE "GOUDEN" OLIE

Gewonnen uit de zaden van de jojoba-struik uit de woestijnen van Zuid-Amerika wordt deze bijzondere “gouden” olie gemaakt. Het vloeibare goud uit de jojoba noot is één van de beste huidoliën ter wereld. 

Voor het versterken van de vitaliserende eigenschappen, zit er in ons flesje een klein edelsteentje. De olie is 100% natuurlijk, minimaal 20 jaar lang houdbaar, reukloos, extreem hittebestendig en bijzonder veelzijdig.

lk-products-jojoba-olie-basisolie-haar-sudkalifornisches-flussiges-gold-edelsteen-100-ml-a
lk-products-jojoba-oil-olie-basisolie.jpg

11 JAAR ERVARING GEBUNDELD

De Yin Yang oliën van Best of Nature zijn zeer veelzijdig. In de A t/m Z lijst vind je een handige tabel met allerlei toepassingen waarbij de Yin Yang oliën veel baat hebben.

 

Onze vaste klanten zorgen ervoor dat deze tabel regelmatig wordt aangevuld met hun persoonlijke ervaringen. En als wij jou als gebruiker mogen begroeten, horen we ook graag wat je van onze producten vindt.

HOE GEBRUIKEN ONZE KLANTEN DE OLIE:

Huidverzorging

De olie verzorgt, voedt en maakt de huid zacht als zijde. Het voorkomt uitdroging maar is ook bruikbaar voor de vette huid. Bevat een natuurlijke zonbeschermingsfactor 3-4. Zeer geschikt voor huidproblemen, verouderde huid, droge en verbrande huid.

Gezichtsverzorging

De olie dringt snel en diep in de huid en wordt merkbaar elastischer en steviger. Ook geschikt voor huidproblemen.

Haarverzorging/masker *

Haarverzorging en als haarmasker vooral bij droge haren. Het geeft een natuurlijke glans aan jouw haren. 

Baardverzorging

Een mooie baard heeft een goede verzorging nodig en vooral in de beginfase. Onze jojoba olie plakt niet, hydrateert, is reukloos en vermindert jeuk, irritatie en roos. Gebruik de jojoba olie voor een glanzende baard, huidverzorging onder je baard en bij droge gezichtsbeharing.

Basisolie voor aromatherapie *

Gebruik een etherische olie nooit puur op de huid maar meng deze met onze basisolie jojoba- of amandelolie. Enige uitzondering is onze Yin Yang Japanse Plantenolie, deze kun je wel puur op een onbeschadigde huid aanbrengen.

Massage/ontspanning/stress *

Bij de massage wordt de olie direct via het huidoppervlak van het lichaam opgenomen.

Hout, leer en stenen *

Een goede verzorging voor hout, leer en stenen. De kleuren worden levendiger.

Verkoudheid, oorpijn, hoofdpijn en stress *

In combinatie met onze Yin Yang Japanisches Pflanzenöl. In de folder staat de mengverhouding uitgelegd.

* Bij je bestelling krijg je een uitgebreide folder waarin duidelijk staat omschreven op welke manieren en hoeveelheid druppels jojoba olie te gebruiken. Inclusief de A t/m Z lijst voor alle 25 toepassingen. 
VERKRIJGBAAR IN

100 ml fles bevat 3000 druppels olie

100% NATUURLIJK, EU GECERTIFICEERD

Onze Jojoba olie is koudgeperst, ongeraffineerd en biologisch gecertificeerd. Best of Nature producten worden onder licentie in Europa geproduceerd. Van elke partij voert de leverancier een kwaliteitscontrole uit met testanalyses en puurheidscertificaten die onderworpen zijn aan strikte EU-kwaliteitseisen. Dit garandeert de beste kwaliteit en absolute zuiverheid van deze unieke Yin Yang producten. Sinds 2010 zijn wij importeur.

GEEN PLASTIC EN ALUMINIUM, ALLEEN GLAS

Al onze oliën leveren wij alleen in glazen flesjes. Wist je dat door plastic verpakkingen uiteindelijk xeno-oestrogenen in je product gaan zitten? Het effect hiervan kan namelijk zijn dat er een disbalans ontstaat in je hormonenhuishouding. Daarbij wordt de kwaliteit van de olie minder, vooral wanneer deze een tijd in een warme ruimte opgeslagen staat. Wij leveren onze oliën dus absoluut niet in plastic flesjes en plastic cans. 

Südkalifornisches flüssiges gold - jojoba olie - huidverzorging - gezichtsverzorging - haarverzorging - allergie - massage - babyolie - baby
LET OP!

De jojoba olie is eigenlijk een was en is onder de 7 ºC hard maar boven de 10,5 ºC wordt deze weer vloeibaar.

Japanisches Pflanzenöl: Niet geschikt voor zuigelingen/baby’s en peuters ofwel buiten bereik van kinderen bewaren. Vermijd contact met de ogen, gezicht en slijmvliezen. Was altijd de handen na gebruik. Niet bewaren boven de 25 ºC en bescherm de olie tegen licht.

LK Products geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van etherische oliën. Gebruik de etherische oliën alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen. 

WIL JIJ WEDERVERKOPER WORDEN?

Wij zijn op zoek naar wederverkopers voor onze Yin Yang oliën, waarbij het voor ons wel uitermate belangrijk is dat deze partners passen bij waar wij voor staan. Ben je geïnteresseerd en wil je er een keer vrijblijvend over praten? Neem dan contact met ons op. Onze oliën worden o.a. aangeboden bij:

​​

  • Massagepraktijken

  • Acupuncturisten

  • Fysiopraktijken

  • Sportscholen

  • Schoonheidssalons

  • Natuurwinkels

  • Webshops

  • Bedrijven die onze oliën als ingrediënt gebruiken voor hun eindproduct.

KENNIS BUNDELEN

LK Products is overtuigd van het belang van wederverkopers omdat zij de schakel vormen naar de klant in de gehele Benelux. Omgekeerd zijn wederverkopers voor ons een bron van informatie. Wederverkopers kennen de vragen vanuit de markt en krijgen feedback van de klant. Deze kennis bundelen wij graag om zo onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

bottom of page