Blauw vinkje.png

Jojoba olie

(Südkalifornisches flüssiges Gold)

EERSTE KOUDE PERSING en ONGERAFFINEERD

blauw vinkje png.png
blauw vinkje png.png
blauw vinkje png.png
blauw vinkje png.png
blauw vinkje png.png
blauw vinkje png.png
blauw vinkje png.png
blauw vinkje png.png

Voor elk huidtype geschikt

Ontstekingsremmend

Kalmerend effect

Verminderd vochtverlies

Bevordert de vorming van nieuwe huidcellen

Anti-aging

En nog veel meer zie A t/m Z lijst 

Veelzijdig inzetbaar: 

Huid-, haar- en gezichtsverzorging, baardverzorging, aromatherapie, make-up remover, als lotion na het scheren, handolie, babylotion, lippenbalsum, aftersun, verkoudheid, oorpijn, hoofdpijn, stress en massage. 

"GOUDEN" OLIE

Gewonnen uit de zaden van de jojoba-struik uit de woestijnen van Zuid-Amerika wordt deze bijzondere “gouden” olie gemaakt. Onze jojoba-olie staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit met een uitzonderlijk krachtige uitwerking op de huid. Het bergkristal in het flesje neemt de trilling op van de olie zodat de werking nog extra versterkt wordt. De olie is minimaal 20 jaar lang houdbaar, reukloos, extreem hittebestendig en bijzonder veelzijdig.

VITAMINEN EN MINERALEN

Zo bevat onze olie de belangrijkste vitaminen en mineralen voor de huid waaronder aminozuren, vitamine A en E. 

Sinds september 2010 zijn wij importeur van de Benelux. De productie van deze plantaardige destillaten gaat volgens originele exclusieve recepten. Wij leveren aan particulieren en wederverkopers.

10 JAAR ERVARING GEBUNDELD

Best of Nature oliën zijn zeer veelzijdig. In de A t/m Z lijst vind je een handige tabel met allerlei toepassingen waarbij de Yin Yang oliën veel baat hebben. Onze vaste klanten zorgen ervoor dat deze tabel regelmatig wordt aangevuld met hun persoonlijke ervaringen. En als wij jou als gebruiker mogen begroeten, horen we dan ook graag wat je van onze producten vindt.

Südkalifornisches flüssiges gold - jojoba olie - huidverzorging - gezichtsverzorging - haarverzorging - allergie - massage - babyolie- baby
Südkalifornisches flüssiges gold - jojoba olie - huidverzorging - gezichtsverzorging - haarverzorging - allergie - massage - babyolie - baby
Südkalifornisches flüssiges gold - jojoba olie - huidverzorging - gezichtsverzorging - haarverzorging - allergie - massage - babyolie - baby
lk-products-best-of-nature-yin-yang-huid

HOE GEBRUIKEN ONZE KLANTEN DE OLIE:

Huidverzorging

De olie verzorgt, voedt en maakt de huid zacht als zijde. Het voorkomt uitdroging maar is ook bruikbaar voor de vette huid. Bevat een natuurlijke zonbeschermingsfactor 3-4. Zeer geschikt voor huidproblemen, verouderde huid, droge en verbrande huid.

Gezichtsverzorging

De olie dringt snel en diep in de huid en wordt merkbaar elastischer en steviger. Ook geschikt voor huidproblemen.

Haarverzorging/masker

Haarverzorging: Bij droge haren de jojoba olie met een paar druppels (of naar behoefte) puur op de haren aanbrengen. Het geeft een natuurlijke glans aan jouw haren. Haarmasker:  Masseer de olie in en vooral de haarpuntjes. Laat het 10 minuten intrekken. Was je haar daarna met een milde shampoo. 

Baardverzorging

Een mooie baard heeft een goede verzorging nodig en vooral in de beginfase. Onze jojoba olie plakt niet, hydrateert, is reukloos en vermindert jeuk, irritatie en roos. Gebruik de jojoba olie voor een glanzende baard, huidverzorging onder je baard en bij droge gezichtsbeharing.

Aromatherapie

Etherische oliën kun je aanbrengen op je huid, wel altijd mengen met een basisolie zoals onze jojoba olie.

Massage/ontspanning/stress

Bij de massage wordt de olie direct via het huidoppervlak van het lichaam opgenomen. Tip: Smeer jezelf voor het slapen gaan in.

Verzorging van hout, leer en stenen

Sprenkel wat olie op een doek en breng het aan op de oppervlakken. De kleuren worden levendiger.

Yin Yang Südkalifornisches flüssiges Gold samen met Japanisches Pflanzenöl:

Verkoudheid

Meng gelijke delen Südkalifornisches flüssiges Gold en Yin Yang Japanisches Pflanzenöl. Voor het slapen gaan met het mengsel de hals, borst en rug insmeren. Laat het gedurende de nacht goed intrekken.

Oorpijn

Meng 5 ml Südkalifornisches flüssiges Gold met 2-3 druppels Yin Yang Japanisches Pflanzenöl. Doop een watje in het mengsel en breng het aan in het oor. Laat minimaal 1 uur inwerken.

Hoofdpijn
Meng ong. 5 ml Südkalifornisches flüssiges Gold met een paar druppels Yin Yang Japanisches Pflanzenöl. Daarmee wrijf je met je vingers gedurende 10 minuten de slapen, voorhoofd en nek in.
Verkrijgbaar in:

100 ml fles bevat 3000 druppels olie.

LET OP!

De jojoba-olie is eigenlijk een was en is onder de 7 ºC hard maar boven de 10,5 ºC wordt deze weer vloeibaar.

Japanisches Pflanzenöl: Niet geschikt voor zuigelingen/baby’s en peuters ofwel buiten bereik van kinderen bewaren. Vermijd contact met de ogen, gezicht en slijmvliezen. Was altijd de handen na gebruik. Niet bewaren boven de 25 ºC en bescherm de olie tegen licht.

Best of Nature producten worden onder licentie in Oostenrijk geproduceerd. In de laatste 12 jaar heeft de verkoop zich uitgebreid in meer dan 20 landen. De productie van deze 100% natuurlijke plantaardige destillaten zijn volgens originele recepten. Van elke partij voert de leverancier een kwaliteitscontrole uit. Dit garandeert de beste kwaliteit en absolute zuiverheid van deze unieke Yin Yang producten.

Südkalifornisches flüssiges gold - jojoba olie - huidverzorging - gezichtsverzorging - haarverzorging - allergie - massage - babyolie - baby
Het zijn homeopathische geneesmiddelen, de toepassing is uitsluitend gebaseerd op de homeopathie.

WIL JIJ WEDERVERKOPER WORDEN?

Wij zijn op zoek naar wederverkopers voor onze Yin Yang oliën, waarbij het voor ons wel uitermate belangrijk is dat deze partners passen bij waar wij voor staan. Ben je geïnteresseerd en wil je er een keer vrijblijvend over praten? Neem dan contact met ons op. Onze oliën worden o.a. aangeboden bij:

​​

  • Massagepraktijken

  • Acupuncturisten

  • Fysiopraktijken

  • Sportscholen

  • Schoonheidssalons

  • Natuurwinkels

  • Webshops

  • Bedrijven die onze oliën als ingrediënt gebruiken voor hun eindproduct.

KENNIS BUNDELEN

LK Products is overtuigd van het belang van wederverkopers omdat zij de schakel vormen naar de klant in de gehele Benelux. Omgekeerd zijn wederverkopers voor ons een bron van informatie. Wederverkopers kennen de vragen vanuit de markt en krijgen feedback van de klant. Deze kennis bundelen wij graag om zo onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.